banner564

Hem yetiştirdi hem de içti

Evinde 6 kök Hint keneviri bitkisi ve uyuşturucu ile karışık 1 adet izmarit bulunan Zülmet Türkoğlu tutuklandı

Hem yetiştirdi  hem de içti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Tuzla’da, Cürümleri Önleme Şubesi ile Narkotik Şube ekipleri tarafından önceki gün düzenlenen operasyonda 6 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirildi. 
Evinde saksılar içerisinde “hintkeneviri” bulunan Zülmet Türkoğlu, dün tutukluluk istemi ile mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 17 Temmuz 2017 saat 14.00’da, Cürümleri Önleme Şubesi ile Narkotik Şube ekipleri tarafından, zanlının Tuzla’da bulunan ikametgahında yapılan arama sonucunda, ikmetgahın bahçe kısmında, 3 ayrı saksı içerisinde, 3 kök hintkeneviri bitkisi ve aynı kısımda, konu bitkilerden kesilmiş olan taze hintkeneviri yaprakları bulunduğunu söyledi. 
Aynı kısımda yarı içilmiş halde, uyuşturucu içeren sarma sigara da bulduklarını anlatan Özdesoy, ikametgahın yatak odasında da 3 ayrı saksı içerisinde, 3 kök hintkeneviri bitkisi bulduklarını kaydetti.

“Yapacak birçok işimiz var”
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ve bulunan bitkiler ile yaprakların incelemeye gönderileceğini belirten Özdesoy, alınacak olan bazı tanık ifadelerinin de bulunduğunu ifade ederek, mahkemeden, soruşturma maksatlı süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473