banner564

Hepsi memnun oldu

Ahmet Savaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ülkemizde bulunan turist hastaları ziyaret etti

Hepsi memnun oldu
banner598
Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Ahmet Savaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ülkemizde bulunan turist hastaları ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre Savaşan ziyarette yaptığı konuşmada, bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade etti.
Savaşan, “Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Sağlık hizmeti almak için Kuzey Kıbrıs’ta bulunan turist hastalar ile bayram dolayısıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Savaşan “Görevimiz sizleri en iyi sağlık hizmetlerinden yararlandırırken, yalnız olmadığınızı da hissettirmektir. Ülkemizde bulunduğunuz sürece doktorlarımız, hemşirelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımızla bizler her zaman yanınızda olacağız. En kısa sürede şifa ile ülkenize ve sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyoruz” dedi. 
Açıklamada ayrıca, hastaların, Kuzey Kıbrıs’ta gördükleri misafirperverlik, aldıkları sağlık hizmetlerinin yanı sıra doktor ve sağlık çalışanlarının yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdikleri ve bu özel günde kendilerini yalınız bırakmayan konsey yöneticilerine teşekkür ettikleri belirtildi.


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473