banner564

“Her şey yoluna girecek”

Şirketinden satın aldıkları evin parasını ödemelerine rağmen tapularını alamadıklarını söyleyerek tepki gösteren vatandaşlara Temel Bulut, gayet sakin cevap verdi

“Her şey yoluna girecek”
banner598
Kuzey Kıbrıs’a yaptığı yatırımlar kadar yarattığı mağduriyetlerle de gündem olan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut aleyhine alacak verecek meselesi nedeni ile Girne Kaza Mahkemesi’nde açılan davanın duruşmaları devam ediyor. 
Emlakçı Fırat Ortaç’a komisyonunu vermediği gerekçesi ile yargılanan Temel Bulut dün mahkemeye geldi. 
Bulut’un duruşmaya çıkacağını bilen mağdurlar mahkeme önünde bekledi. Bulut İnşaat’tan ev aldıklarını, parasını ödediklerini ancak ne evi ne paralarını alamadıklarını öne süren bazı vatandaşlar Temel Bulut’a hesap sordu. 
Vatandaşların bu çıkışı üzerine Temel Bulut, “Her şey yoluna girecek” diyerek duruşma salonuna çıktı.

“Ben değil onlar beni dolandırdı”
Girne Kaza Mahkemesi Başkanı Bertan Özerdağ huzurunda yargılanan Bulut, davacı Fırat Ortaç’ın 328 bin Sterlin komisyon alacağı olduğuna” dair iddialarına cevap verdi. Bulut, 2011 yılında KKTC’de yatırım yapmaya karar verdiğini, Lavinyum sitesini satın aldığında Fırat Ortaç’ı tanımadığını ve onunla bir komisyon alacağı olmadığını öne sürdü. Sanık Bulut, 2013 yılında Ortaç ve birlikte çalıştığı birkaç kişiyi’ azlettiğini ifade ederek, “Bu insanların hepsi beni dolandırdığı için azlettim” iddiasında bulundu. Bulut, hakkında çıkarılan borç makbuzları ile ilgili ise “700 kişi mağdur oldu. Bu sahte borç makbuzları şirketin içerisini boşaltmak için düzenlendi” şeklinde konuştu. Dava duruşmalara devam edilmek üzere 13 Ekim tarihine ertelendi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474