banner564

Her yerde aranıyor

‘Kıskançlık’ nedeniyle okul arkadaşı Emre Karpuz tarafından darp edildiğini iddia eden Buse Selçuk polisten yardım istedi

Her yerde aranıyor
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta son günlerde artan kadına şiddet olaylarına önceki gün bir yenisi daha eklendi. ‘Kıskançlık’ nedeniyle okul arkadaşı Emre Karpuz tarafından darp edildiğini iddia eden Buse Selçuk polisten yardım istedi. Buse Selçuk isimli genç kadın sosyal medyada yaşadıklarını paylaşarak yardım istedi. Paylaşımında olayın 23 Nisan sabah saat 05.50 sıralarında meydana geldiğini belirlen Selçuk şunları ifade etti; “Aynı okulda benimle birlikte eğitim alan öğrenci arkadaşım Emre Karpuz, kötü olduğunu söyleyerek beni yanına çağırdı. Yanına gittiğimde bir şeyi olmadığını görünce beni eve bırakmasını söyledim. 
Arabada Karpuz’un iki arkadaşı daha vardı. Arkadaşlarını kıskanmaya başlayan Emre Karpuz, M.D isimli arkadaşıyla tartışmaya başladı. Bu tartışma beni rahatsız edince araçtan inip, Karpuz’un arkadaşlarından M.D’den kendi aracı ile beni bırakmasını istedim. Girne-Lefkoşa yolunda ilerken bizi araba ile takip eden Emre Karpuz, Boğaz’da bizi durdurdu ve M.D ile tartışmaya başladı. Ben o sırada arabanın içinde beklerken bana hakaret edip, saldırdı ve yüzüme vurmaya başladı. Yüzüm gözüm kan içinde kalınca M.D beni hastaneye götürdü. Polise şikâyet ettim. Şimdi bana yine aynı şekilde zarar vermesinden korkuyorum… Buse Selçuk’un şikâyetini alan Boğaz Karakolu’nda görevli polis ekipleri her yerde Emre Karpuz’u ararken, sosyal medyada Karpuz’un fotoğrafları paylaşılarak arandığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473