banner564

Her yerde yangın var

 Her yerde yangın var
banner598
Havaların ısınmasıyla artan yangınlar hasara yol açıyor. KKTC’de önceki gün ve dünün ilk saatlerinde 3 yangın çıktı.
   Polis basın bültenine göre, önceki gün saat 14.00’te Atlılar-Mormenekşe anayolunun başlangıcında Hasan Muhtaroğlu’na ait bahçede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, bahçedeki toplam 15 meyve ve zeytin ağacı ile bir jeneratör, 20 kelepçeli su borusu ve 100 metrelik su borucu yananda Mehmet Çetiner’e ait 4 dönüm biçilmemiş arpa tarlası yandı.
   Vadili’de de önceki akşam saat 21.00’de elektrik panosunda yangın çıktı. Dr. Küçük Bulvarı’ndaki alçak gerilim dağıtım panosunda, kondaktörlerin bağlantı kablolarında oluşan kısa devre sonucu çıktığı belirtilen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangında 315 kilowatlık alçak gerilim trafosuna ait besleme kabloları ile panoda bulunan kondaktörlerin yanarak zarar gördüğü bildirildi.

Sigara yüzünden yangın çıktı
   Girne’de bir evde, şilte üzerinde yanarken unutulan sigara yüzünden çıkan yangın da evde hasara yol açtı. Patara Sitesi’nde Muharrem Kuyumcu ve Faruk Geniş'in kaldığı dairede dün saat 01.30’da çıkan yangının, şilte üzerinde unutulan sigaranın şilteyi tutuşturması sonucu başladığı tespit edildi. Ev sakinleri tarafından söndürülen yangında bir şilte, bir yatak başlığı, bir battaniye, bir yastık ve bir çarşaf takımı yandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474