banner564

Herkes eşit

Gençlik kamplarında kız-erkek ayrımı gözetmediklerini söyleyen Eroğlu “Evrensel değerler doğrultusunda eğitim veriyoruz” dedi

Herkes eşit
banner598
Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Kantara Gençlik Kampı’nda gönüllülük esasıyla görev alan eğitim şefi ve liderlere teşekkür belgesi takdim etti.
Eroğlu, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kız - erkek karma kamplarda; saygı, sevgi, evrensel değerler doğrultusunda ülkesini seven, birbirlerinin görüş ve fikirlerine saygı duyan, çağdaş, aydın, sorgulayan gençlerin yetiştirilmesine katkı koymayı amaçladıklarını vurguladı.
Kampların karma olduğuna vurgu yapan Eroğlu, “Biz kamplarımızda kız - erkek ayrımı yapılmasını uygun bulmuyoruz. Kayıtlar alınırken de kız - erkek dengesini gözetiyoruz” diye konuştu.
Kantara Gençlik Kampı’na bu yılki katılım sayısının bin 648 olduğunu belirten Eroğlu, kamplarda 9 eğitim şefi ve 87 liderin gönüllülük esasıyla görev yaptığını dile getirdi.

“Gönüllü çalışma azalıyor”
Toplumda gönüllü çalışmanın azaldığına işaret eden Eroğlu, kamplarda gönüllülük esasıyla görev yapıldığını, bunun topluma örnek teşkil etmesini istediklerini kaydetti.
Gencay Eroğlu, göreve geldiklerinde profesyonel yardım alarak vizyon ve misyon belirlediklerini ve bu doğrultuda ilerlediklerini söyleyerek, eleştiriye açık olduklarını, tüm kesimlerin görüşlerini almaya önem verdiklerini belirtti.

“Bin 648 gence hizmet verildi”
Gençlik Dairesi Kantara Gençlik Kampı’ndaki 13 kampta bu yıl bin 648 gence hizmet verildiğini söyleyen Eroğlu, kamplarda 9 eğitim şefi ile 87 liderin görev aldığını kaydetti.
Kampın yapı olarak her yıl yenilendiğini, eğitim seminerleriyle daha donanımlı hale geldiğini dile getiren Gencay Eroğlu, farklı görüşlerin alınmasına, katılımcığa önem verdiklerini anlattı.
Gencay Eroğlu, konuşmasının ardından, kamplarda görev alan eğitim şefi ve liderlere teşekkür belgesi sundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474