banner564

Herkes şokta

Kız arkadaşlarla eğlence sonrasında komaya giren Ömer Oğuz Keser’in şuuru yerinde, ancak hayati tehlikesi devam ediyor

Herkes şokta
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da kız arkadaşlarıyla eğlenen ve aşırı alkolün yanı sıra uyuşturucu kullandığı için hayatını kaybeden Osman Olga Demirel, tüm okul arkadaşlarını ve ailesini acılar içinde bıraktı.
   Osman Olga Demirel ile eğlence alemine katılan ve komaya giren Ömer Oğuz Keser’in hayati tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.
   Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Bülent Dizdarlı, yapılan yoğun tedavi sonucunda Ömer Oğus Keser’in şuurunun tamamen açıldığını ve suni solunum cihazından ayrıldığını belirtirken,  akciğerinde görülen leke ve sıvı nedeniyle yoğun bakım koşullarında tedavisinin bir süre daha devam edeceğini söyledi. Dizdarlı, Keser’in hayati tehlikesinin minimal düzeyde olduğunu belirtti. 

Küçük Miyanın tedavisi sürüyor

   Dr. Dizdarlı ayrıca, balkondan amcası tarafından üçüncü kattan aşağıya atılan Miya Özarı’nın ise ekstermitelerinde oluşan kırıkların ameliyatla tesbite edildiğini kaydetti. 
   Akciğerdeki sıkıntının halen devam etmekte olduğunu dile getiren Dizdarlı, Özarı’nın zaman zaman solunum problemi yaşadığını ve o anlarda gerekli müdahalelerin yapıldığını kaydederek, hastanın şuurunun yerinde olmasına rağmen hayati riskinin hâlâ yüksek olduğunu ifade etti.

Kızlar sorgulandı

   Bu arada Gazimağusa’yı ayağa kaldıran ölümlü eğlenceye katılan iki kadının polis tarafından sorgulandığı öğrenildi. Diyalog’a bilgi veren bir kaynak, sorgulanan kadınların bugün mahkemeye çıkarılabileceğini söyledi.
   Polis, elde edilen bilgiler ışında, ölen Osman Olga Demirel ve komaya giren Ömer Oğuz Keser’in uyuşturucu kullanıp, kullanmadığını öğrenmek için Türkiye’den gelecek tahlil sonuçlarını bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474