banner564

Hizmet kalitesi artacak

Bakan Dürüst, eğitimlerini tamamlayan Sivil Havacılık Meydan İşletme memurlarına diplomalarını verdi

Hizmet kalitesi artacak
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Temel İşletme ve Haberleşme eğitimlerini tamamlayan Sivil Havacılık Meydan İşletme memurlarına diplomalarını düzenlenen törenle verdi.
Dürüst sertifika töreninde yaptığı konuşmada, KKTC’de turizm ve eğitimin en önemli sektörler olduğunu, ancak KKTC’nin bir ada ülkesi olmasından ve ulaşımın deniz ve hava limanlarından gerçekleştiriliyor olmasının, ulaşımın da öneminin büyük olduğunu gösterdiğini dile getirdi.
“KKTC’ye bugün uçaklar sağlıklı bir şekilde gelebiliyorsa Sivil Havacılık Dairesi müdür ve personelinin deneyim ve donanımıyla gerçekleşebiliyor” diyen Dürüst, bu anlayışla Türkiye Cumhuriyeti Devlet Hava Meydanları’nda yapılan kurslara katılım olduğunu aynı zamanda KKTC Sivil Havacılık Dairesi tarafından son olarak Haberleşme Eğitimi verildiğini belirtti.
Türkiye’de gerçekleşen eğitime 6 memurun katıldığını belirten Bakan Dürüst, eğitim alan memurlardan Erman Efe’nin Türkiye birincisi olduğunu, diğer 4 personelin KKTC Sivil Havacılık Dairesi tarafından Haberleşme Eğitimini başarıyla tamamladıklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474