banner564

“Hizmet kalitesi artırıldı”

LTB Başkanı Harmancı, yıllardır mahrumiyet bölgesi olarak bilinen Surlariçi’nde durumun kendi dönemlerinde tam tersine döndüğünü savundu

“Hizmet kalitesi artırıldı”
banner598
 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, başkentin tüm bölgelerini kapsayacak üçüncü tur “Bölge Bölge Lefkoşa” toplantılarının ilkini önceki gün Arabahmet Bölgesi’nde geçekleştirdi.
     LTB’den yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden itibaren aralıksız her yıl Lefkoşa’nın tüm bölgelerinde en az bir toplantı yaparak halkla buluşmaya devam eden LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 2017’nin ilk toplantısında Arabahmet Bölgesi sakinleriyle biraraya geldi. Çetinkaya Türk Spor Kulubü tesislerinde yer alan toplantıya LTB As Başkanı, bazı LTB Meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve Arabahmet Muhtarı Ali Sarı’da katıldı.
     Harmancı 2017 yılının bölge toplantılarının, şehir yönetimi ile şehirde yaşayanların bir araya gelmesinde büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Göreve geldiği ilk günden itibaren, katılımcılık anlayışını geliştirmek için farklı uygulamalar yaptıklarını ve “Bölge Bölge Lefkoşa” toplantılarının da bunun ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyen Harmancı, “Lefkoşalılar söylüyor, Lefkoşalılar sesimiz olmaya devam ediyor” dedi.
      Harmancı, uzun yıllar boyunca Surlariçinin mahrumiyet yaşayan bir bölge olduğunu ve bunun herkes tarafından bilindiğini fakat 3 yıldan beridir bu anlayışın tam tersine hareket eden bir LTB yönetimi olduğunu söyledi.
     Harmancı, Surlariçindeki insanlara söz verdiği gibi, üç yıldan beridir, surların dışı ne hizmet alıyorsa surlariçinin de istisnasız aynı hizmeti almaya başladıklarını vurguladı.

Asfaltlama, parkta düzenlemeler… 
     LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 1 Milyon TL’lik asfalt ihalesi kapsamında Suriçindeki bazı sokaklarda asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ve bunun bölgede yaşayanlarda büyük memnuniyet yarattığını da belirtti.
     Yiğitler Burcu Parkı’nın oyun gruplarının değiştirildiğini ve zemin çalışmalarının da Temmuz ayı sonunda tamamlanacağını kaydeden Harmancı, bölgenin farklı yerlerindeki aydınlatma sorunlarını büyük oranda tamamladıklarını belirtti.
     Harmancı, yıkık ve tehlike arz eden binalar konusunda Eski Eserler Dairesi ile iş birliği içerisinde gerekli tedbirlerin alınmaya çalışıldığını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473