banner564

Hoş geldin Özkan

Başbakan Yorgancıoğlu torun sahibi oldu

Hoş geldin Özkan
banner598

Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’daki Cyprus Life Hospital’da dün dünyaya gelen Özkan ismi verilen bebek Yorgancıoğlu ailesini çok mutlu etti. İlk torununu kucağına almanın heyecanını yaşayan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, “Mutluluğumu anlatacak söz bulamıyorum” dedi. Başbakanın eşi Ayşe Yorgancıoğlu ise, babaanne olma duygusunun bambaşka bir şey olduğunu söyleyerek, ‘Allah herkese çocuk ve torun sahibi olmayı kısmet etsin, çok sevinçliyiz’ ifadelerini kullandı.

 

Özkan bebek, 2 kilo 710 gram

Cyprus Life Hospital’de dün sabah saat 10.20’de doğan erkek bebeğe Özkan adı verildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Özkan bebek, 2 kilo 710 gram olarak dünyaya geldi.

 

Genç baba çok heyecanlı

Genç baba Özdemir Yorgancıoğlu çok sevinçli olduğunu belirterek, “İlk çocuğumuz ve mutluyuz. Hastane görevlilerine ve doktorumuza en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz. Baba olmak nasıl bir duygu henüz keşfedemedik. İnşallah güzel günler bizi bekliyor.”

 

53 gün sonra gelen mutluluk

Doğumun ardından bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan anne Cemre Yorgancıoğlu ise, Doktor Sibel İzel ve hastane ekibine teşekkür etti. Cemre Yorgancıoğlu, “53 gündür buradayız. Bizi çok iyi ağırladılar. Aile gibi olduk. Sibel Hanım olmasa başaramazdım. Güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2014, 01:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474