banner564

“Huzurunuz gururumuzdur”

Polis mensupları, eş ve çocuklarının katılımı ile düzenlenen korteje yoğun ilgi oldu

“Huzurunuz gururumuzdur”
banner598
Onur ULAĞ
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polis Genel Müdürlüğü (PGM) dün akşam Başkent Lefkoşa’ da, Dereboyu olarak bilinen Mehmet Akif Caddesi üzerinde 19.00 -19.30 saatleri arasında kortej düzenledi.
Polis mensupları, eş ve çocuklarının katılımı ile gerçekleşen korteje Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu da korteje eşlik etti.  
Etkinlik sırasında Pronto Çemberi ile Citroen ışıkları arasındaki ana cadde trafik akışına kapatıldı.

Vatandaşların ilgisi yoğun oldu
Dereboyu girişinde saat 19:00’da başlayan kortej Metehan kavşağında sona erdi. Kortej sırasında Motorlu polis ekiplerinin yaptığı gösteri halk tarafından yoğun ilgi gördü. Kortejde, polis üniforması ve üzerinde “Huzurunuz gururumuzdur” yazılı tişört giyen çocuklar en önde yürüdü. 

Gürler: Halkımızın hizmetindeyiz
Yaklaşık yarım saat süren gösteri sonrasında bir konuşma yapan Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, “Polis örgütünün 51. Yıl dönümü kutladığımız bu haftada geçmiş yıllarda yapılmayan bu korteji düşündük. Umarım hem sizler, hem çocuklarımız, hem çok değerli halkımız beğenmiştir. Benim burada vermeye çalıştığım mesaj, halkımızla iç içe olmak, el ele olmak. Bütün görevlerimizi halkımız için yapıyoruz. Onların hizmetlerindeyiz. Seve seve bu görevleri yapıyoruz. Bugünde bunun amacı el ele olduğumuzu vatandaşımızla el ele olduğumuzu göstermek ve onlara bir güven vermek. Onların bize güvendiklerini hissetmek için yaptık. Ben bu kadar güzel bir katılama iştirak ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Gürler, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı bandosuna da sundukları konserden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474