banner564

İçince kişilik değiştiriyor

Alkol sorunu olan ve sürekli başı belaya giren Yakup Atakan Yılmaz bu kez iki şişe viski çaldığı için polislik oldu

İçince kişilik  değiştiriyor
banner598
Suna ERDEN
Aşırı alkol tüketme alışkanlığı olan Yakup Atakan Yılmaz’ın başı beladan kurtulmuyor. Geçtiğimiz 15 Şubat tarihinde sarhoşluk ve rahatsızlık vermek suçlarından tutuklanan ve teminat emri gereği serbest kalan zanlı bu kez de içki çaldığı gerekçesiyle tutuklandı. Girne’de bir marketten iki şişe viski ve bisküvi çaldığı öne sürülen zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 16 gün önce sarhoşluk ve rahatsızlık verme suçlarından teminatla serbest kalan zanlının önceki gün Girne’de bir marketten 181 TL değerinde iki şişe viski ile iki paket bisküvi çaldığını söyledi. 
Zanlının aynı gün yakalandığını, marketin kamera görüntülerinden de tespit edildiğini kaydeden polis, zanlının aşırı alkol alma alışkanlığı olduğunu, serbest kalması halinde aynı suçları işleyebileceğini söyledi. Polis, zanlının KKTC’de ikamet izinsiz kaldığını da belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme zanlıyı 30 gün süre ile cezaevine gönderirken söz hakkı alan zanlı, “Alkol sorunum var. Çok pişmanın. İstemeden oldu. Olay esnasında çok sarhoştum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474