banner564

‘İçiyor ve satıyor’

8 gram kokainden yargılanan Raşit Sağıroğlu’na 2 yıl hapislik verildi

‘İçiyor ve satıyor’
banner598

 Suna ERDEN

Narkotik ekiplerinin Temmuz ayı 2017 tarihinde Girne’de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda evinde 8 gram kokain türü uyuşturucu madde ile yakalanan Raşit Sağıroğlu ile ihbar ettiği Ahmet Gulle aleyhinde görüşülen dava dün karara bağlandı.
   Başkanlığını Fadıl Aksun’un yaptığı, Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Tacan Reynar’ın oy birliği ile aldığı kararı Yargıç Temay Sağer okudu.  Sağıroğlu 2 yıl hapse mahkûm edilirken, Ahmet Gulle 45 gün hapislik cezasına mahkûm oldu. 
   Yargıç Temay Sağer, tüm çabalara rağmen uyuşturucu suçlarının giderek yaygınlaştığını ve önüne geçilemediğine değindi.  Sağer, sanık Raşit Sağıroğlu’nun uyuşturucuyu sadece içmeyerek kazanç kapısı sağladığını belirterek kararda ağırlaştırıcı faktör olarak değerlendirdiklerini söyledi.  
   Uyuşturucu işini toptancılığa çevirerek, kişilerin zehirlenmesine sebebiyet verenlere mahkemelerin müsamaha göstermelerinin mümkün olmadığını kaydeden Sağer, oy birliği ile alınan kararda Raşit Sağıroğlu’nu 2 yıl, Ahmet Gulle’yi ise 45 gün hapse mahkum ettiklerini açıkladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473