banner564

İğrenç bir olay

İşlediği suçlardan dolayı İngiltereden ihraç edilen Ömür Emirsoylunun, Girnede 8 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü

İğrenç bir olay
banner598

Suna ERDEN
Girne’de önceki gün yaşanan olay tüyleri ürpertti. Evinin önünde oyun oynayan 8 yaşındaki kız çocuğu cinsel tacize uğradı. Küçük kızı taciz eden kişinin ise hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından sabıkası olan Emir Emirsoylu olduğu ortaya çıktı. Ülkede karıştığı suçlardan dolayı hapis yatan ve tahliye olduktan sonra İngiltere’ye yerleşen Emirsoylu’nun iki hafta önce yaşadığı Londra’dan ihraç edildiği öğrenildi.
Kısa bir süre önce ülkeye gelip, çocuk tacizi suçu işleyen zanlı tutuklanırken, elde edilen bilgilere göre yaşanan olay şöyle gelişti: 8 yaşındaki kız çocuğu yaşıtları ile birlikte Girne’de kaldıkları apartmanın önünde oyun oynuyordu. Kiralık araçla turlayan zanlı Emirsoy ise araçla gezerken, apartmanın önünde oynayan 8 yaşındaki kız çocuğunu gördü. Zanlı, araçtan inip kızı apartmanın en üst katına çıkardı. Zanlı burada kız çocuğundan bazı şeyler yapmasını istedi ve cinsel uzuvlarına elleyerek tacizde bulundu. Kızın korkup çığlık atması üzerine zanlı koşarak apartmandan inip, araca binip kaçtı. Kızlarının çığlıklarına koşan aile, durumu hemen polise bildirdi. Girne polis ekipleri dört koldan araştırma yaparak zanlıyı çok geçmeden yakaladı. Zanlı polisteki ifadesinde suçlamaları inkâr ederken, dün tutuklama talebiyle sabah saatlerinde Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473