banner564

İğrenç ötesi

Tüm ülkede infial yaratan ve çocuk yaştaki öz kızına 5 yıl boyunca tecavüz ettiği ileri sürülen baba, 7 gün daha tutuklu kalacak

İğrenç ötesi
banner598
Teoman TURAN
Güzelyurt’a bağlı Güneşköy’de yaşandığı iddia edilen olay ülke genelinde infial yarattı. İddialara göre 5 yıl boyunca çocuk yaştaki öz kızına tecavüz ettiği ileri sürülen Osman Yıldız, dün tutukluluk süresinin uzatılması talebiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu huzurunda görülen tutukluluk duruşmasında, zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verildi. Zanlı ise aleyhine getirilen tüm suçlamaları reddetti. Polisin babadan ve kızdan aldığı kan 
Güneşköy'de son 5 yıldır öz kızına sürekli tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan Osman Yıldız (E-45) dün tutukluluk talebinin uzatılması talebiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde çıkarıldı. Tahkikat Memuru Müfettiş Muavini Hasan Gökyay, zanlının 2012’den beri tutuklandığı güne kadar çocuk yaştaki öz kızına cinsel tecavüz, akrabayla cinsel ilişki, çocuğa cinsel saldırı, çocuğa cinsel istismar ve şiddet kullanma tehdidi ile suçlandığını söyledi. Polis, zanlının tutukluluk süresinin uzatılmasını talep etti.

Suçlamaları reddediyor
Zanlı Osman Yıldız ise mahkemede aleyhindeki tüm suçlamaları reddetti. Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu, tahkikat memurunu dinledikten sonra suçlamaların ciddiyetine dikkati çekerek, Osman Yıldız’ın 7 gün daha tutuklu kalmasını emretti. 
Bu arada, zanlı Osman Yıldız, dün sabah Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde akıl sağlığı kontrolünden geçirildi. Hastanenin Yıldız’la ilgili raporunu önümüzdeki günlerde soruşturmayı yürüten Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne ileteceği belirtildi. Öte yandan, babası tarafından tecavüze uğradığı şikâyetinde bulunan kız çocuğu da Çocuk Psikiyatrisi bölümünde akıl sağlığı muayenesinden geçirildi. Polis, tecavüzle suçlanan baba ve kızından kan örnekleri de aldırttı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474