banner564

İhbar ele verdi

Serbest Liman Bölgesi’nde bulunan konteynırlar içerisinden yüzlerce kutu sigara çaldığı öne sürülen Hüseyin Kencer, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı

İhbar ele verdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, aldığı bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, önceki gün takibe aldığı bir aracı Fazıl Polat Paşa Bulvarı üzerinde durdurdu. Araçta yapılan aramada bagaj kısmında 100 kutu sigara ele geçirilirken, aracın sürücüsü olan zanlı Hüseyin Kencer gözaltına alındı. Zanlının Beşevler Bölgesi’nde bulunan mandırasında da arama yapan polis, 10 kutu daha sigara ele geçirdi. Operasyonun ardından zanlı Adli Şube’ye teslim edilirken, dün tutuklama talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, aldığı bir ihbar üzerine polisin LY 128 plakalı aracı takibe aldığını, saat 20.00 sıralarında Fazıl Polat Paşa Bulvarı üzerinde durdurduğunu ve araçta yapılan aramada 100 kutu sigara ele geçirildiğini söyledi. Aracın sürücüsü olan zanlı Hüseyin Kencer’in gözaltına alındığını belirten polis, zanlının Beşevler Bölgesi’ndeki ambarında da 10 kutu sigara ele geçirildiğini kaydetti.
Zanlının sigaraları Serbest Liman Bölgesi’nde bulunan konteynırlar içerisinden çaldığını itiraf ettiğini belirten Saydağ, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek, mahkemeden süre talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak
Zanlı avukatı Mustafa Kocatürk’ün de itirazı olmaması üzerine, Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının bir gün süreyle polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi. Zanlı bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474