banner564

İlk sırada Reşat Akar

Gezici, halkın en güvendiği 8 ismi de açıkladı

İlk sırada Reşat Akar
banner598
Murat Gezici basın açıklamasının bir bölümünde seçmeni etkileyen dinamiklere de değindi. “Tüm araştırmalarımızda bulgularımızda öne çıkan fakat bugün siyasette yer almayan ancak halkın güvendiği beğendiği ve bu seçimlerde siyasette yön verecek önemli isimler var” diyen Gezici; Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar, Ünlü İşadamı Asil Nadir, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Dizdarlı’nın halkın güvendiği isimler arasında yer aldığını belirtti.

Gezici’nin açıkladığı isimler şu şekilde: 
Sn. Reşat Akar.
Sn. Serhat İncirli
Sn. Özer Kanlı
Sn. Asil Nadir
Sn. Bülent Dizdarlı 
Sn. Ulaş Gökçe
Sn. Sefa Karaaslan 
Sn. Batur Sağlamer 

Gezici, “Bu isimlerin katılacakları partiye güç ve güven katma ihtimalleri oldukça yüksek olduğu araştırma bulgularında görülmektedir” dedi. 

Gezici, Bulut Akacan hakkında açıklama yaptı
Murat Gezici düzenlediği basın toplantısında son dönemde yaptığı anketlerde ön plana çıkan işadamı Bulut Akacan ile ilgili verileri de aktardı. Gazici, “Son 3-4 anket sonucumuzda öne çıkan halkın güven duyduğu beğendiği iş adamı Sn. Bulut Akacan olduğunu raporlarımızda ifade etmiştik, Sn. Bulut Akacan’nın başarılı iş adamı oluşu, genç oluşu seçmende olumlu etki yapıyor. Sn. Derviş Eroğlu ülkenin en çok güvenilen önemli isimlerden biri Sn. Eroğlu’nun kızı Sn. Resmiye Canaltay’ın UBP adayı olarak seçime girmesi Türk toplumu üzerinde olumlu etki yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474