banner564

İşin püf noktaları anlatıldı

Merit Lefkoşa Hotel’de düzenlenen, İletişimde Halkla İlişkilerin Rolü adlı eğitim seminerine öğrenciler yoğun katılım gösterdi

İşin püf noktaları anlatıldı
banner598
Kamil HÜNERLİ

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından ögretim görevlisi Ufuk Altunç önderliğinde, Merit Lefkoşa Hotel’de İletişimde Halkla İlişkilerin Rolü adlı bir eğitim semineri düzenlendi.
İletişim fakültesi öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen seminere, mekan sponsoru olarak destek veren Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses ile Otel Halkla İlişkiler Müdürü Songül Bilge de konuşmacı olarak yer aldı. 
Seminerin birinci bölümünde söz alan Songül Bilge, iyi bir halkla ilişkilerci olmanın temel özelliklerini anlattı ve halkla ilişkiler departmanının bağlı olduğu kurum yada kuruluş için ne kadar önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı.
İkinci bölümde söz alan Mine Gürses de halkla ilişkilerin kurum içi ve kurum dışı iletişimde köprü görevi yaptığına ve dönemsel stratejilerin belirlenmesinde önemli rol oynadığına değindi.
Yaklaşık 2.5 saat süren seminerde, iyi birer iletişimci olmanın püf noktaları konuşuldu.
Seminerin sonunda konuşmacılara teşekkür belgelerini taktim etmek üzere kürsüye davet edilen İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Ufuk Altunç, bu tarz eğitim seminerlerinin öğrencilerin mesleki anlamda bilgi sahibi olmaları açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474