banner564

İstemeyerek olmuş!

66 yaşındaki İmam Kazğan, uzun süre cinsel tacizde bulunduğu 14 yaşındaki kız çocuğuna para vermek için ‘öpücük şartı koydu’, bununla yetinmeyip tecavüz etti

İstemeyerek olmuş!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da büyük infial yaratan olayda  66 yaşındaki İmam Kazğan, uzun süre cinsel tacizde bulunduğu 14 yaşındaki kız çocuğuna para vermek için ‘öpücük şartı koydu’, bununla yetinmeyip tecavüz etti.
Polisin mahkemede verdiği şahadete göre ilk defa geçtiğimiz şubat ayı içerisinde küçük kızın göğsünü sıkmak ile başlayan cinsel istismar,  küçük kızın Haziran ayı içerisinde zanlı İmam Kazğan’ın evine incir toplamaya gittiğinde de devam etti. 
Son olarak 19 Ağustos 2014 günü kendisinden para istemeye gelen küçük kıza “seni öpmek şartı ile para veririm” diyen İmam Kazğan, küçük kız ile cinsel ilişkiye girdi. 
Olayın ortaya çıkmasından sonra dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılan 66 yaşındaki zanlı, 14 yaşındaki kıza yaptığı iğrenclikten dolayı pişman olduğunu söyleyerek “istemeden oldu” dedi.

Sürekli taciz etmiş...
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ahmet Hamdi Er, zanlının 16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz, cinsel istismar ve cinsel saldırı nedeni ile tutuklandığını söyledi. Er, zanlının daha önceden tanımış olduğu bir ailenin  14 yaşındaki kızına 2014 yılı Şubat ayı içerisinde, Gazimağusa’da   kendi evinde göğsünü sıkmak sureti ile tacizde bulunduğunu aktardı. Zanlının 2014 yılı Haziran ayı içerisinde yine kendi evinde, bahçesine incir toplamaya gelen 14 yaşındaki kızı eve çağırarak, kendi pantolonunu ve küçük kızın şortunu indirip erkeklik organını küçük kzın vajinasına sürttüğünü anlatan Er, son olarak 19 Ağustos 2014 tarihinde evden kaçan küçük kız çocuğunun zanlının evine  gittiğini ve zanlıdan para istediğini, zanlının ise küçük kıza “ veririm ama şartım var, seni öpersem veririm” dediğini ve hemen ardından küçük kız ile cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Olay infial yarattı
Polis memuru Ahmet Hamdi Er, yaşadığı olaydan sonra evden kaçan ve ailesinin ihbarı üzerine bulunan  14 yaşındaki kızın polise ifade verdiğini söyledi.
Küçük kızın ifadesinde polise yaşadıklarını anlatması üzerine zanlı İmam Kazğan’ın önceki akşam 20.30’ da tutuklandığını aktaran Er,  zanlının verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini belirtti.
Er, savcının sorusu üzerine küçük kızın anne ve babasının ayrı olduğunu, ve kızın anne ile üvey babası ile beraber yaşadığını ifade etti. Kızın ailesinin büyük tedirginlik içerisinde olduğunu aktartan Er, olayın bölgede infial yarattığını dile getirdi.

3 gün tutuklu
Zanlının evinde bir arama yaptıklarını anlatan Er, zanlının cinsel ilişkide giydiği kıyafetlerin henüz bulunamadığını  ve kayıp olan bazı emarelerin olduğunu söyledi. Soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken Er, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı avukatı İsmail Sağlamer’ in de talep edilen tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473