banner564

İzmir’e kara haberi gitti

Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç beş takla atarak 95 metre savruldu, emniyet kemeri takılı olmayan 23 yaşındaki sürücü Oğuzhan Dayan feci şekilde can verdi

İzmir’e kara  haberi gitti
banner598
Onur ULAĞ
Metehan-Alayköy Anayolunda dün sabaha karşı meydana gelen feci kazada 23 yaşındaki Oğuzhan Dayan yaşamını yitirdi. 
Kazada, Dayan’ın aracı beş takla attı, 95 metre savruldu ve emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayarak 14 metre sürüklendi. 
Aldığı ağır yaralardan dolayı sürücü Dayan kaza yerinde yaşamını yitirirken, yanında yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki Tolgahan Ak ise ağır yaralandı. 
Ak’ın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken, İzmir’den çalışmak için KKTC’ye geldiği öğrenilen Dayan’ın cenazesinin bugün memleketine gönderileceği öğrenildi. Bu arada Dayan’ın ölümüyle 2018 yılı Ocak ayından itibaren kazalarda yaşamını yitirenlerin sayısı 7 oldu.

Metrelerce sürüklendi
Polisten ve olay yerinden elde edilen bilgilere göre feci kaza şöyle gerçekleşti: 23 yaşındaki Oğuzhan Dayan, yanında arkadaşı 24 yaşındaki Tolgahan Ak ile birlikte HY 637 plakalı aracıyla saat 03.40 sıralarında Gönyeli istikametinden Metehan istikametine doğru seyrediyordu. Dayan, Ağıllar İkinci Çemberi olarak bilinen bölgeye geldiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve önce yolun sağında bulunan trafik adacığına, ardından çembere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç ardı ardına 5 takla attı. Bu esnada emniyet kemeri bağlı olmayan Dayan, araçtan fırlayarak yaklaşık 14 metre savruldu. Araç ise 95 metre sürüklendikten sonra çemberin diğer tarafında durabildi.

Olay yerinde can verdi
Araçtan fırlayarak metrelerce sürüklenen Dayan, aldığı ağır yaralardan dolayı kaza yerinde yaşamını yitirdi. Dayan’ın arkadaşı Tolgahan Ak ise ağır yaralandı. Ak, olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ak, sol kol ve omzunda kırık şüphesi ile müşahede altına alındı.  

Çalışmaya geldi, trafiğe kurban gitti
Kazadan sora olay yerine gelen Lefkoşa Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan ve Lefkoşa Trafik Tahkikat Ekipleri geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Dayan’ın cesedi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi morguna kaldırıldı. İzmir-Bornovalı olan ve 3 sene önce çalışmak için ülkeye geldiği öğrenilen Dayan’ın cenazesinin bugün memleketine gönderileceği öğrenildi.
Dayan’ın ölümüyle 2018 yılı Ocak ayından itibaren kazalarda yaşamını yitirenlerin sayısı 7 oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 11:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akın Tangül
Akın Tangül - 6 yıl Önce

Çok yazık oldu,Allah rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473