banner564

Kaçırdı, dövdü, tehdit etti

Üç yıldan beri kadın kadına ilişki yaşadığı sevgilisinin, “Benden bu kadar” deyip, geri adım atması karşısında çılgına dönen M.Ö. şiddet yolunu denedi

Kaçırdı, dövdü, tehdit etti
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’da Kuzey Kıbrıs’ta bugüne kadar eşine nadir rastlanan bir adam kaçırma olayı yaşandı. “Duyanlara bu kadarı da olmaz” dedirten olayda, ülkenin tanınan ismi ve aynı zamanda lisanslı bir sporcu olan 34 yaşındaki M.Ö isimli kadın 3 yıldır ilişki yaşadığı Z.B isimli kadının kendisini terk etmek istemesi üzerine deliye döndü. M.Ö, konuşmak bahanesi ile buluştuğu kadını aracına bindirdikten sonra zorla kaçırdı. M.Ö, sevgilisi olan evli kadını Gazimağusa’da kiraladığı evine götürüp zorla alıkoydu. Kadından uzun süre haber alınmaması ve telefonlara cevap vermemesi üzerine üzerine kocası Lefkoşa polisini arayarak kayıp ihbarında bulundu. Lefkoşa Adli Şube Ekipleri aldıkları ihbar üzerine harekete geçerek Z.B’nin yerini tespit etti. Gazimağusa polisine durum bildirildikten sonra ekipler kaçırılan Z.B’yi zanlı M.Ö’nün evinden alarak Lefkoşa polisine teslim etti. M.Ö tarafından ciddi şekilde darp edilen Z.B hastaneye kaldırılırken M.Ö ise gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan M.Ö dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis duruşmada meydana gelen olayla ilgili bulguları aktardı. 

“Benden ayrılırsan kocanı ve çocuklarını göremezsin…”
Polis, M.Ö’nün 3 yıldır arkadaşı olan Z.B isimli kadını aracına dolaşmak için aldıktan sonra, “kocasını ve çocuklarını bir daha görmeyeceğini, kendisi ile yaşayacağını aksi takdirde elinde bulunan çıplak sevişme fotoğraflarını yayınlayacağını” söyleyerek tehdit ettiğini belirtti. Polis,  zanlının daha sonra Z.B'yi Gazimağusa'da kiraladığı ev götürerek alıkoyduğunu ifade ederek, mesele ile ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. Polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474