banner564

Kaçma ihtimalleri var

Güney Kıbrıs’tan yasa dışı yollardan ülkeye gelen ve Lefkoşa’da 2 evi soyan 3 zanlı cezaevine gönderildi

Kaçma ihtimalleri var
banner598

Güney Kıbrıs’tan yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptıktan sonra hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan Suriye uyruklu zanlılar Omar Chaddad, Ayoub Chaddad ve Filistin uyruklu zanlı Mohammed Darraj hakkındaki soruşturma tamamlandı.Zanlılar dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlılar Omar Chaddad, Ayoub Chaddad ve Mohammed Darraj’ın 05 Eylül 2017 tarihinde, Ortaköy’de Selen Erdeğer Gürbüz’e Ait evden, muhtelif ziynet eşyaları, 2 bin 400 TL, 300 Euro ve 100 Dolar, 2 adet dizüstü ile bir adet tablet bilgisayarın çalınması suçundan tutuklandıklarını söyledi. Polis, zanlıların ayrıca 12 Eylül tarihinde de yine Ortaköy’de Tözün Hamzaoğlu’na ait evden çelik kasa ile birlikte, kasa içerisinde bulunan 2 bin Stg, 200 Dolar, çeyrek altın,  muhtelif ziynet eşyaları ve apartman kapısı önünde bulunan bisikletin çalınması suçu ile de bağlantılı olduklarını belirtti. 

Üçü de tutuklu yargılanacak
Polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, çalındığı belirtilen altınlar ve paraların bir kısmının bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, zanlıların ülkemizde yasal statüsü bulunmadığını ayrıca yargılanmadan kaçma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, mahkemenin uygun göreceği bir süre tutuklu yargılanmasını talep etti.Mahkeme zanlıların tutuklu yargılanmasına emir vererek 30 gün süre ile cezavine gönderdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474