banner564

Kaderin böylesi

Ercan’dan yolcu alan Aziz Yıldız ile Kuzey Kıbrıs’a gelen misafirlerini karşılamak için havaalanına giden İngiliz Taylor çiftinin araçları, Acapulco Kavşağı’nda yüz yüze çarpıştı

Kaderin böylesi
banner598
Zorkun TAŞER
Türkiye’den gelen ziyaretçileri aldıktan sonra, Ercan’dan Esentepe’ye doğru yola çıkan Aziz Yıldız yönetimindeki  ZMU 424 plakalı araç ile İngiltere’den gelecek olan dostlarını karşılamak için havalimanına doğru giden Leonard Anne Taylor’un kullandığı araç Acapulco Kavşağı’nda yüz yüze çarpıştı.
Elde edilen bilgilere göre kaza, aydınlatma direklerinin de yanmadığı kavşakta, FE 598 plakalı salon aracıyla anayola çıkan Leonard Anne Taylor’ın, o sırada Esentepe’ye doğru dönmekte olan ZMU 424 plakalı Aziz Yıldız’ın kullanımındaki aracın sol ön kısmına çarpmasıyla oldu. Çarpmanın etkisiyle kiralık araç içindeki beş yolcusu ile kavşak üzerine savrulurken, Leonard Anne Taylor ve eşinin bulunduğu aracın ön kısmı büyük hasar gördü.

Şok geçirdiler
Kaza sonrası şok geçiren ve ne söyleyeceğini şaşıran Taylor ve eşi, ambulans ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kiralık araçta bulunan ve  KKTC’ye kazadan dakikalar önce gelen  4 kişilik ailede büyük panik yaşadı. Biri 5, diğeri ise  henüz birkaç aylık olan bebeklerinin de kazada yara almadığına şükreden aile, kazanın şokunu üzerlerinden zor attı.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474