banner564

Kadınlar tek yürek

UBP’nin Gaziveren’deki etkinliğinde konuşan; Görkem Tanaydın, Tangör Özgürgün ve Meral Eroğlu, hedefin iktidar olduğuna vurgu yaptı

Kadınlar tek yürek
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt- Lefke kadınları buluşması Gaziveren’de gerçekleşti. 
Yapılan açıklamaya göre, UBP Milletvekili adayları ile UBP’nin bölgedeki kadın örgütlerinin buluşmasına, Genel Başkan ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ile Genel Sekreter Dursun Oğuz’un yanı sıra, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün annesi Tangör Özgürgün ve 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu da katıldı.
Etkinlikte konuşan Özgürgün, “Bugün UBP’ye inanmış siz değerli hanımlar ve Kıbrıs Türk halkını görüyorum. Bugün UBP ile birlikte geleceğini aydınlık gören halkımızı görüyorum ve sizin sayesinizde UBP’nin iktidarını görüyorum” diye konuştu. 
“UBP’nin seçimlerde birinci parti çıkacağı artık herkes tarafından kabul gören bir gerçek” diyen Özgürgün, etkinliği düzenleyen UBP’li kadınlara teşekkür etti. 

Tanaydın: UBP iktidara yürüyor
Etkinliğin açılışında konuşan Güzelyurt Kadın Kolları Başkanı Görkem Tanaydın da konuşmasında, UBP’nin iktidara yürüdüğünü ifade ederek, birlik beraberlik çağrısı yaptı. 
  Herkesi, “UBP’ye mühür vurmaya” çağıran Tanaydın, tek başına iktidar hedefini gösterdi. 

Özgürgün: KKTC daha ileriye gidecek
Tangör Özgürgün ise konuşmasında, “UBP iktidarlarında ülkenin çehresinin değiştiğini” söyleyerek, “birlik, bereket içerisinde Anavatan Türkiye ile birlikte 7 Ocak’tan sonra devam edecek UBP iktidarı sayesinde KKTC daha da ileriye gidecek” dedi.      

Eroğlu: UBPKadınların gücüyle iktidar olacak çıkacak
Başbakan’dan önce bir konuşma yapıp UBP’li kadınlara seslenen 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, her dönemde Ulusal Birlik Partisi’ni kadınların omuzladığını ifade ederek, yine kadınların gücüyle UBP’nin seçimlerden iktidar olarak çıkacağına olan inancını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473