banner564

Kadınların beli kırıldı

Anna ve Kristina’nın yanı sıra Oğuzhan’ı da yanına alarak BMW ile geziye çıkan Ömer Cingöz, direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu

Kadınların beli kırıldı
banner598
Onur ULAĞ
Metehan-Alayköy yolunda dün sabah saatlerinde aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazasında ikisi kadın 4 kişi yaralandı. 
Elde edilen bilgilere kaza, dün sabah saat 01.45’te 31 yaşındaki Ömer Cingöz isimli sürücünün yönetimindeki EM 328 plakalı BMW marka aracın aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu Alayköy-Metehan arasındaki yolda bulunan çembere geldiği sırada direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu gerçekleşti.
Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç yolun sol tarafındaki bordür taşlarına çarpıp tarlaya uçtu. Kaza sonucu, sürücü Ömer Cingöz, araçta yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Oğuzhan Aslan,  27 yaşındaki Anna Trudov ve 22 yaşındaki Kristina Vremis, olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yetkililer kazada yaralanan Kristina Vremis’in belinde, Anna Trudov’un ise hem belinde hem de kaburgasında kırıklar olduğunu bildirdi. Diğer kazazedelerin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473