banner564

Kanalizasyon sorunu canından bezdirdi

Küçükkaymaklı Oray 8 sitesi sakinlerinden Göksel Gürler, etrafa yayılan lağım suları yüzünden kapı pencere açamaz hale geldiğini söyledi

Kanalizasyon sorunu  canından bezdirdi
banner598
Pelin YÜKSELAY
Başkent Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesindeki Oray 8 sitesi sakinlerinden Göksel Gürler isimli vatandaş şu sıralar oldukça sıkıntılı günler geçiriyor… Gürler, arka apartmandan taşan ve evinin hemen yan tarafına dolan lağım sularından şikayetçi…
Aynı bölgede bulunan su depolarına lağım sularından dolayı erişimin de engellendiğinden dert yanan 
Göksel Gürler, aylardır bu sorunla uğraştığını belirtti.
Diyalog’a konuşan Gürler, evinde pencere açtığı zaman hem kötü kokudan hem de sineklerden durulmadığını söyledi.
Yaz aylarının gelmekte olduğunu kaydeden Gürler, sıcak havalarda bu sorunun daha da çekilmez bir hal alacağını bu yüzden en kısa zamanda sorunun çözümlenmesi gerektiğini dile getirdi.
Konuyla ilgili defalarca Belediye’ye müracaatta bulunduğunu belirten Gürler, Belediyenin ‘apartman sakinleri kuyuların yerini bulsun, gelip kuyuları boşaltalım’ dediğini, apartman sakinlerinin ise kuyuların yerini bilmediklerinden ötürü Belediyeye yardımcı olamadıklarını kaydetti.
Bu noktada apartman sakinlerini de vurdumduymazlıkla suçlayan Gürler, lağım sularının kendi evinin yanına birikmesinden dolayı, kendi dışında kimsenin bu durumla ilgilenmediğinden yakındı.
“Apartman sakinleri kuyuların yerini bilmiyorsa, Belediye ilgili müteahhitle irtibata geçmeli ve kuyuları çekmeli” diyen Gürler, belediyenin bunu haftalardır yapmadığını kaydetti.
“Madem kuyuları çekmiyorlar, apartmanın suyunu kessinler” diyen Gürler, belediyeyi göreve davet ederek, yaşadığı sıkıntıya bir an önce çözüm bulunmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473