banner564

Kapıda yakalandı

Ahmet Ferhat, incelemek için aldığı iPhone 6’yı çalmakla suçlanıyor

Kapıda yakalandı
banner598
Başkent Lefkoşa’nın Demirhan Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket içerisinde bulunan telefon bayisinden hırsızlık yaptığı iddia edilen Ahmet Ferhat, çalışanlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Zanlının, iPhone 6 marka cep telefonu görmek istediğini söyleyip, çalışanın bir anlık boşluğundan yararlanarak cep telefonu alıp ortadan kaybolduğu ancak kısa sürede fark edilmesi üzerine yakalandığı belirtildi. Hakkında hırsızlık suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Ahmet Ferhat’ın 2 Temmuz tarihinde Demirhan’da faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket içerisinde bulunan telefon dükkânına giderek orada bulunan görevliden iPhone 6 marka telefon görmek istediğini söyledikten sonra eline aldığı telefon ile çalışanın bir anlık dikkatsizliğinden faydalanıp ortadan kaybolduğunu söyledi. 

Gönüllü ifade verdi
Polis, zanlının daha sonra market çıkışında suçüstü yakalanarak polise teslim edildiğini ve aleyhine hırsızlık suçundan soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, ülkede eşi ve 3 çocuğu ile turist statüsünde bulunduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, 2 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473