banner564

Kapkaççı polisten kaçamadı

Girne’de bir saat arayla 2 kadının çantasını çalan Soner Çimen, güvenlik kamerasındaki görüntüler sayesinde tespit edildi

Kapkaççı polisten kaçamadı
banner598
Melin DOBRAN
Girne’de önceki gün bir saat arayla iki kadının çantasını çalan kapkaççı polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Bölgede infial uyandıran olayın ardından işyerlerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, 35 yaşındaki Nuray Tekin Aydemir ve 26 yaşındaki Tebrana Partenadze’nin çantalarını çalan Soner Çimen’i gözaltına aldı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olaylar hakkındaki bilgileri aktaran polis, zanlının önceki gün saat 19.30 sıralarında Girne’de Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde park halinde bulunan Mercedes marka aracına binmekte olan Nuray Tekin Aydemir’in araç yolcu koltuğu üzerinde bulunan ve içerisinde 170 TL bulunan çantayı çalıp kaçtığını söyledi. Polis, zanlının daha sonra saat 20.30 sıralarında Girne’de bir apartmanın giriş kapısı önünde Tebrana Partenadze’nin ağzını kapatıp fiziksel şiddette bulunduğunu ve içinde cep telefonu, para cüzdanı ve muhtelif makyaj eşyaları bulunan çantayı çaldığını aktardı.

Mahkemede, “Pişmanım” dedi
Olayın ardından zanlının tespit edilerek gözaltına alındığını, soruşturma başlatıldığını, olay mahallerine ait kamera görüntülerini incelendiğini ifade ederek, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken söz hakkı verilen Çimen, “Pişmanım” demekle yetindi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474