banner564

Kaplıca’ya ateş düştü

Arkadaşları ile halı sahada top oynarken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Hüseyin Genç kurtarılamadı

Kaplıca’ya ateş düştü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Kaplıca’dan dün öğleden sonra gelen haber bölgede büyük üzüntü yarattı. Kaplıca Muhtarı Murat Genç’in oğlu 15 yaşındaki Hüseyin Genç, dün halı sahada arkadaşları ile futbol oynadığı sırada aniden rahatsızlandı. Talihsiz çocuk hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre dün saat 15.30 sıralarında, Kaplıca’da, halı sahada futbol oynayan 15 yaşındaki Hüseyin Genç, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Orada bulunan babası tarafından apar topar Tatlısu Sağlık Ocağı’na götürülen talihsiz gençten nabız alınamayınca, ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen Hüseyin Genç kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İddialara göre otistik engelli olan talihsiz gencin kalp krizi nedeniyle öldüğü üzerinde duruluyor.

Ani ve gayri tabii ölüm
Talihsiz olay polis kayıtlarına “Ani ve gayri tabii ölüm” olarak yansıdı. Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre Kaplıca’da sakin 15 yaşındaki Hüseyin Genç, dün saat 15.30’da, Kaplıca’da bulunan halı sahada oynadığı sırada aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. 

Ölüm nedeni otopsiden sonra anlaşılacak
Talihsiz gencin kesin ölüm nedeni bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Aslen Trabzon’lu bir ailenin evladı olan ve Kaplıca’da herkes tarafından sevilen bir genç olan Hüseyin Genc’in otopsinin ardından defnedilmesi bekleniyor. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474