banner564

Kaptan: Daha kaç can gidecek?

Sütlüce’de 74 yaşındaki Sevgen Yağlı’nın ağır yaralandığı ve birçok ölümlü kazaya neden olan kavşağa hız tespit kamerası konmaması tepki topluyor

Kaptan: Daha  kaç can gidecek?
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele-Ercan anayolu üzerinde bulunan ve trafik kazaları sonucunda 4 kişiye mezar olan Sütlüce Kavşağına,  geçtiğimiz yıl çalışmasına başlanmasına rağmen bir türlü hız tespit kamerası yerleştirilmedi.
Yaşanan can kayıpları nedeni ile eylem gerçekleştirilen kavşakta hız tespit kamerası için çalışmalar geçen yıl başlamış, hatta radar olduğunu gösteren ikaz levhası bile yerleştirilmişti.
Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen halen daha bölgeye kamera yerleştirilmemesi ve yol üzerinde yaşanan büyük kazaların devam etmesi başta köy muhtarı Hüseyin Kaptan olmak üzere tüm Sütlüce’nin tepkisine yol açtı.

Elektrik parasının da ödendiğini söylüyorlar
Diyalog muhabirine açıklama yapan Sütlüce köy muhtarı Hüseyin Kaptan, hız tespit kamerasının bir türlü yerleştirilmediğini ve yol üzerinde büyük kazaların yaşanmaya devam ettiğini söyledi, 
10 Kasım 2017 tarihinde Sevgen Yağlı isimli traktör sürücüsünün ağır yaralandığı kazayı da anımsatan Kaptan, “Karayolları Dairesi Elektrik Kurum’una ödemeyi yaptığını söylüyor ancak yol üzerine bir türlü kamera yerleştirilmiyor, köylülerimiz oldukça tepkili, bu kameranın yerleştirilmesi için daha kaç tane canın gitmesi gerekir” şeklinde konuştu.

Bariyerler çok yüksek, yol kenarları temizlenmeli
Sütlüce girişinde bulunan bariyerlerinde yüksek olduğuna değinen Kaptan, yol kenarlarında bulunan otlarında aşırı derecede uzadığını ve kavşaktan anayola çıkmak isteyen sürücülerin yolu görmekte güçlük çektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473