banner564

Karadağ’da puan savaşı

Onuncu hafta karşılaşmasında buluşacak olan Lefke ve Doğan Türk Birliği takımları hazırlıklarını tamamladı

Karadağ’da  puan savaşı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Ligi’nde yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Lefke ve Doğan Türk Birliği’nde hazırlıklar tamamlandı. İki takımın da hedefi galip gelerek 3 puan almak.

Bülent Aytaç: Bulunduğumuz yeri korumalıyız
Geride kalan dokuz haftada deplasman karnesi oldukça düşük olan, ancak kendi sahasında iyi futbol oynayıp, oynadığı dört maçı kazanan Lefke, Pazar günü konuk edeceği Doğan Türk Birliği karşısında galibiyet hedefliyor. Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Doğan Türk Birliği maçı öncesi verdiği demeçte, kendi sahalarında oynayacakları en zor maçın Doğan Türk maçı olduğunu belirtti. Bu bağlamda zorlu Doğan Türk Birliği karşısında iyi futbol hedeflediklerini belirten Bülent Aytaç, doksan dakikanın sonunda kazanan tarafın kendileri olması yönünde çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Seriyi sürdürmek istiyoruz
Bülent Aytaç onuncu hafta karşılaşacakları Doğan Türk Birliği maçı ile ilgili olarak verdiği demeçte, Doğan Türk Birliği’nin sezon başı belirlediği hedef doğrultusunda iyi bir kadro kurduğunu, ancak onlarında istenmedik sonuçlar almaları ile birlikte sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini vurguladı. Bu nedenle bu hafta Lefke’ye Doğan Türk Birliğinin kazanmak için geleceğine dikkat çeken Bülent Aytaç kendilerini çok zor bir maçın  beklediğine vurgu yaptı. Lefke olarak sezon başından itibaren sahalarında yenilmez olduklarını bu nedenle bunu Doğan Türk Birliği karşısında sürdürmek istediklerini aktaran Aytaç, tek hesaplarının Pazar günkü maçı için galibiyet yönünde olduğunu belirtti.

Üst tarafı zorlayacağız
İlginç bir ligin yaşandığı ve her hafta sırlamanın değiştiğine dikkat çeken Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, kalan 4 maçla birlikte ilk devreyi üst sıralarda tamamlamak istediklerine dikkat çekti. Karadağ’da ki performanslarının ortada olduğunu, ancak daha fazlasını istediklerini belirten Bülent Aytaç, üst sıralara yeniden dönüş adına, Doğan Türk Birliği maçına fazlasıyla önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Caner Oshan: Hedef puan yada puanlar
Doğan Türk Birliği cephesi ise yarın deplasmanda oynayacağı Lefke maçının son idmanını dün kendi tesislerinde yaparak maç saatini beklemeye koyuldu. İdman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, iyi bir kadroya sahip olduklarını, inişli çıkışlı performansı artık geride bırakarak, Lefke maçı ile birlikte kalan haftalarda iyi bir seri yakalamak zorunda olduklarını aktardı. Dünkü idmanda grip olan Serkan, hafif sakatlığı bulunan Kenan ile birlikte Ahemt Saygı yer almadı.

Aldığımız neticeler olumlu değil
Mevcut kadro ile alınan sonuçların eşdeğer olmadığını aktaran Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, alınan neticelerin ise oyuncular üzerinde baskı oluşturduğunun altını çizdi. Buna bağlı olarak oluşan kadro sonrası şampiyonluk sözlerinin takımı aşırı stres altına koyduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı bunu atlatmaları halinde ise istenilen noktada olacaklarına vurgu yaptı. İlk devreyi ilk beş içerisinde tamamlamaları halinde, devre arası takıma müdahale edileceğini belirten Caner Oshan, şu an için tek hedeflerinin ligin ilk devresini belirledikleri noktada bitirmek yönünde olduğunu aktardı.

Zor deplasmanın bilincindeyiz
Yarın oynayacakları zorlu Lefke maçı öncesi iyi bir hafta geçirdiklerini aktaran Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, maçın hem deplasman hem de zorluk derecesinin bilincinde olduklarını aktardı. Puansal olarak eşit iki takımın mücadelesinde Lefke deplasmanından puansız dönmek istemediklerini aktaran Caner Oshan, rakipleri karşısında iyi mücadele ederek yola devam etmek istediklerini aktardı. Takımın alınan sonuçlar sonrası sıkıntılı sürece girmediğini de yineleyen Caner Oshan, Lefke deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473