banner564

Katliam

26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu, yolu karşıdan karşıya geçerken, aşırı süratli aracın çarpması sonucunda hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan Ali Zenginses, kısa sürede polis tarafından yakalandı

Katliam
banner598
Çiğdem AYDIN
   Lefkoşa’da bu sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu hayatını kaybetti. Arkadaşları ile Metehan yolundaki Zephyr Bar’da güzel bir vakit geçirdikten sonra evine gitmek için ayrılan Asya, yolu karşıdan kaşıya geçerken, aşırı süratle seyreden Ali Zenginses yönetimindeki MR 575 plakalı Mini Cooper aracın çarpması sonucunda 100 metre kadar sürüklenerek olay yerinde can verdi. 

Araç sürücüsü, yanındaki kız arkadaşı ile birlikte olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra polis tarafından tespit edilerek tutuklandı ve karakola götürüldü.
Kafası ile vücudu faklı yerlerde bulunan Asya Rıdvanoğlu’nun yakınları olay yerine akın ederek, yüzleştikleri manzara karşısında fenalık geçirdi. Polis tarafından gözaltına alınan Ali Zenginses’in bugün Lefkoşa’da nöbetçi mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

tüm vatandaşlar adına yazıyorum ,daha öncede yazdım, eksozlarını bağırtarak araç süren nefesleri bira kokan sorumsuz gençler hem arcınızla hemde lanet olası motorsikletlerinizle insanların canına kasdediyor ve sürekli olarak insanları canından bezdiriyorsunuz. .bıktık usandık artık şimdi 26 yaşındaki bu genç evladın hesabını mahkemedemi yoksa allah önünde nasıl verecen .

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474