banner564

Kaya kaygılı

AYH’den yapılan açıklamada, “Meclis yüzümüzü güldürmüyor, sorunların çözümünde yetersiz kalıyor” iddiasında bulunuldu

Kaya kaygılı
banner598
Aydınlık Yarınlar Hareketi (AYH), demokrasilerde meclisin insanların temsil edildiği, sorunlarına çözüm bulunduğu ve geleceklerinin planlandığı yer olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet Meclisi ile ilgili olarak “Meclis yüzümüzü güldürmüyor, sorunların çözümünde yetersiz kalıyor” iddiasında bulundu.
AYH Başkanı Anıl Kaya, yazılı açıklamasında, kabul edilmesi gerekir ki şu anda görev başındaki meclisin bir önceki meclise nazaran özellikle nisap sorunu ve meclis oturumları açısından gözle görülür bir şekilde düzenli ve de disiplinli olduğunu kaydederek, şunları öne sürü:
“Ancak aynı şey sosyal, ekonomik ve siyasal anlamda hem verilen sözleri yerine getirilmesi noktasında hem de halkın yaşamış olduğu sıkıntıların ortadan kaldırılması noktasında ihtiyaca cevap verebilir durumda değildir. İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini korumada, toplumda giderek kaygı ve paniğe neden olan artan çeşitli suçlara karşı caydırıcı önlem almada meclis yetersiz kalmaktadır. Özellikle gençlerimizi zehirleyen ve kötü yollara girmesine vesile olan uyuşturucu ve kumar gibi kötü alışkanlıkların önlenmesine yönelik çalışmalarda meclisimiz yetersiz kalmaktadır.”

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473