banner564

Kaynak için çözüm hazır

Özersay, “Sosyal hizmetlerden yardım alanların maaşlarını asgari ücret seviyesine yükselteceğiz” dedi

Kaynak için  çözüm hazır
banner598
Halkın Partisi (HP) Başkanı Kudret Özersay, Halkın Partisi göreve geldiğinde Sosyal Hizmetler Dairesi’nden katkı alanların bugün çok yetersiz olan maaşlarını 2019 yılı başından itibaren asgari ücret düzeyine çekeceklerini söyledi.
Özersay “Biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz, ama gerçek olan bir şey varsa o da şudur: Sosyal Hizmetler Dairesi’nden katkı alarak hayatını idame ettirmek isteyen çok sayıda vatandaşımız mağdurdur” ifadelerini kullandı.
HP’den verilen bilgiye göre, 50 milletvekili adayı, Genel Başkan Kudret Özersay ile birlikte önceki gün Mutluyaka ve Tuzla, bugün de Lefkoşa açık pazarı ve Küçük Kaymaklı’yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Dar gelirli desteklenecek
Özersay, Halkın Partisi iktidarında ekonomide kayıt dışı olan faaliyetleri kayıt altına alarak bir yıl içerisinde kaynak yaratacaklarını ve Sosyal Hizmetlerden destek alan dar gelirli vatandaşları destekleyeceklerini kaydetti.
Özersay 7 Ocak seçimlerine giden süreçte çok az bir zaman kaldığını ve vatandaşlarla birebir temas ettiklerinde çok güçlü bir halk desteğinin varlığını görmekten çok mutlu olduklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473