banner564

Kendi mağazasını açtı

Önce Kadın programına katılan Muazzes Özer, proje sayesinde örnek gösterilen başarılara imza attı

Kendi mağazasını açtı
banner598
Vodafone’nun Türkiye’deki uygulanmasının ardından ülkemizde de Telsim ile İş Kadınları Derneği işbirliğinde hayata geçirilen “Önce Kadın” projesi meyvelerini vermeye başladı. 
"Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında teknoloji, hizmet ve sosyal yatırımlarını sürdüren Türkiye Vodafone’un bu vizyon çerçevesinde geliştirdiği  sosyal iş modeli Önce Kadın programına katılan Muazzes Özer, proje sayesinde örnek gösterilen başarılara imza attı. Özer, başarısını hem uluslararası platformda kanıtladı hem de kendi mağazasını açarak projeye dahil olan kadınlara örnek teşkil edecek bir girişimcilikte bulundu. 
Türkiye Vodafone’da geçen yıl hayata geçirilen,  kadınların ürün, servis, proje ve hizmetlerinin tek çatı altında toplandığı bir sosyal iş modeli olan “Önce Kadın programından 9 ay içinde 75 bin kadın Vodafone müşterisi yararlandı. Programın ana unsurlarından biri olan Önce Kadın İlan Servisi'nde ilk 9 ayda yayınlanan 4 bin 700 ilan, 240 bini aşkın insan tarafından görüldü.
Önce Kadın İlan Servisi aracılığıyla tüm kadınlarımıza örnek olacak bir girişimcilik hikayesine imza atan Mersinli Muazzes Özer, Önce Kadın programının başarı sembolü oldu. Muazzes Özer, Önce Kadın programına katılmadan önce, Mersin ve çevre köylere seyahat ederek ürünlerini satmaya yoğun çaba harcıyordu. Şimdi ise uluslararası platformlarda başarı hikayesini paylaşan, kendi açtığı mağazasıyla yeni Muazzeslere fırsatlar sunan bir girişimci.

Özer: Devam edecek
Önce Kadın programı ile geliştirdiği işini yeni mağazasıyla büyüten Muazzes Özer, başarı hikayesini ve yeni projelerine ilişkin şunları ifade etti:
"Önce Kadın programına katılmadan önce Mersin ve çevre köylerde ürünlerimi satmak için uğraşıyordum. Ama şimdiki gibi rahat bir erişimim yoktu. Önce Kadın İlan Servisi sayesinde satışlarım yaklaşık yüzde 500 arttı. Vodafone Önce Kadın programı ile tanışmam, benim için büyük bir dönüşümün başlangıcı oldu. Her şeyden öte özgüvenim yerine geldi. Satışlarımı artırmanın dışında başarı hikayem Türkiye’nin de ötesinde duyuldu. Londra’da dünya liderlerinin karşısında konuşma yapacağımı hayal bile edemezdim. O gün Vodafone sayesinde, yaşadığım bu dönüşümü dünya ile paylaşmanın verdiği heyecanı ve gururunu tarif edemem. İnanıyorum ki, Vodafone Önce Kadın programı, benim gibi pek çok kadın için umut olmaya devam edecek." 
Kuzey Kıbrıs’ın üretici kadınları da, Muazzes Özer örneğinde olduğu gibi el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştürerek, hayallerine giden yolda önemli adımlar atabilme şansını “Önce Kadın” projesi ile yakalıyor. Telsim ile İş Kadınları Derneği işbirliğinde, kadınların ekonomideki yerini sağlamlaştırmak için hayata geçirilen “Önce Kadın” projesi, üreten Kıbrıslı kadınlara hayallerini gerçekleştirmek ve başarılı çalışmalara imza atmak için  büyük  bir fırsat sunuyor. 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473