banner564

Kıb-Tek’te sular durulmuyor

Öksüzoğlu, Erçen’in, ortaya konan iddiaları çürütmek yerine gündem şaşırtma taktiğine başvurduğunu ileri sürdü

Kıb-Tek’te sular durulmuyor
banner598
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları (El-Sen) Başkanı Umut Öksüzoğlu, Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çetin Erçen’in, ortaya konan iddiaları çürütmek ve kendi iddialarını doğrulatmak yerine gündem şaşırtma taktiğine başvurduğunu ileri sürdü. El-Sen Başkanı Özksüzoğlu yaptığı yazılı açıklamada Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Erçen’in son açıklamasının “çaresizlik koktuğunu” savundu.
   Öksüzoğlu, şöyle devam etti: “Oysa sendika olarak bizim söylediğimiz net, istediğimiz ise çok basit. Toplumumuzu hayretler içerinden bırakan iddiaları ortaya koyan Sayın İsmet Akim’in bu iddialarını ortaya koyacağı belgelerle kanıtlaması, aynı şekilde iddialar sonucunda isimleri üzerinde soru işaretleri oluşan ilgili bakan, kurum yönetim kurulu başkanı ve müdürünün de karşılıklı atışmalara girmek yerine ortaya konan iddiaları belgelerle bertaraf etmesi yönündeydi”
   Öksüzoğlu, Erçen’in, “taleplerini olumlu karşılayıp kendisi ve bulunduğu makam üzerindeki bulutları dağıtmak yerine El-Sen’e saldırmayı tercih ettiğini” iddia etti.
   Umut Öksüzoğlu, El-Sen olarak gündem şaşırtmalara malzeme olmayacaklarını ve şaibeler altında ezilen kişilerin tehditlerine boyun eğmeyeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473