banner564

Kıbrıs bizim için önemli

AK Parti Milletvekili Karaca, Bakan Kaşif’i ziyaretinde yineledi:

Kıbrıs bizim için önemli
banner598
Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Harun Karaca bir dizi temasta bulunmak üzere KKTC’ye geldi. Karaca ve beraberindeki heyet , Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif tarafından kabul edildi.
Kabulde ilk sözü alan Bakan Kaşif, Harun Karaca’nın ülkeye gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaca ile bazı konularda fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.
Türkiye’de gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimine işaret eden Kaşif, seçim sonuçlarının herkese hayırlı olmasını diledi. Seçim sonrası yaşanan yorgunlukların tatlı olduğunu da ifade eden Ahmet Kaşif, AK Parti Milletvekili Harun Karaca’nın Kuzey Kıbrıs ziyaretinin iyi geçmesini temenni etti.

Karaca:Kıbrıs bizim de vatanımız
AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise kabuldeki konuşmasında, 3’üncü kez geldiği Kıbrıs’a bağlılığını vurgulayarak “Yavruvatan Kıbrıs bizim de vatanımızdır” dedi.
Önümüzdeki günlerde AK Parti’nin genel başkanını seçeceklerini anımsatan Karaca, Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni başbakanın ilk resmi ziyaretini KKTC’ye yapacağını söyledi. Karaca, “Kıbrıs bizim için önemli, önemli kalmaya da devam edecek” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473