banner564

Kimliği meçhul

Girne’de bu sabah saatlerinde boş bir binada, 10 gün önce öldüğü tahmin edilen 20-25 yaşlarında çürümüş bir erkek cesedi bulundu

Kimliği meçhul
banner598
Onur ULAĞ
Girne’de bu sabah saatlerinde boş bir binada 20-25 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahsın 10 gün önce öldüğü tahmin ediliyor. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Girne’de faaliyet gösteren yaprak tantuni isimli işyerinin arka sokağında bulunan metruk bir evden dün gece etrafa kötü koku yayılmaya başladı. Bölgede bulunan ve dayanılmaz kokudan rahatsız olan iki genç bu sabah 00.30’da Girne polisini arayarak ihbarda bulundu. Kullanılmayan binaya giden polis ekipleri, içeriye girdiğinde kokunun cansız şekilde yatan 20-25 yaşlarındaki erkek cesedinden geldiğini gördü. 
Güvenlik kordonu altına alınan bölgeye giden Olay Yeri İnceleme ekipleri gerekli tetkikleri yaparak emare topladı. Yetkililerden alınan bilgiye göre 10 gün önce öldüğü tahmin edilen ve sıcak havanın da etkisiyle çürümeye yüz tutan cesedin kimlik tespiti için gerekli çalışmalar başlatıldı.
Olayın cinayet mi yoksa gayri tabi ölüm mü olduğu hakkında ise yapılacak otopsinin sonuçlarının bekleneceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473