banner564

Kızılay’dan TDP’ye ziyaret

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Genel Başkan Ahmet Ulubay ve Genel Sekreter Kemal Buba’yı kabul etti.

Kızılay’dan TDP’ye ziyaret
banner598
TDP Genel Merkezi'ndeki görüşmede, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Deneği Başkanı Ahmet Ulubay kan ihtiyacını karşılama yönüde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Cemal Özyiğit, kan ihtiyacı konusunun ülkenin en önemli sorunlarının başında geldiğini belirterek, gerek Meclis'teki yasa tasarısı, gerekse de kan ihtiyacının karşılanması yönünde yapılan çalışmalarla ilgili TDP olarak gerekli desteği vereceklerini vurguladı. 
Hayati öneme haiz kanın düzenli ve sürekli toplanabilmesinde devlete çok önemli sorumluluk düştüğünü söyleyen Özyiğit, kan toplama konusunda Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği'nin sahip olduğu aracın kullanımı için desteğe ihtiyaç olmasına rağmen, Hükümet’in bu konuya destek vermediğini iddia etti.
Özyiğit, aracın kullanımının sağlanması konusunda, ilgili makamların dernekle temasa geçip sorunu çözmeleri çağrısında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474