banner564

KKTC güçlenecek

Haspolat Ticaret Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Dürüst, “Yatırımlarımızla ekonominin önünü açacağız” dedi

KKTC güçlenecek
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Haspolat Yeni Ticaret Merkezi’ne götürecekleri hizmetle KKTC ekonomisine, dolayısıyla devletin güçlenmesine katkı sağlayacaklarına inanç belirtti.
Haspolat Yeni Ticaret Merkezi yöneticilerinden Mustafa Bulutoğluları’ndan, merkez hakkında bilgi alan Dürüst, merkezde yer alan firmaları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Verilen bilgiye göre, Dürüst’e ziyarette Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Planlama İnşaat Dairesi Müdürü Fuat Çelebi ve Telekomünikasyon Dairesi Müdürü Eniz Alagöz eşlik etti.
Kemal Dürüst, Hamitköy, Lefkoşa, Gönyeli Yenikent ve Girne’de bulunan 20 farklı noktaya kurulacak 12 Outdoor MSAN ve 13 Outdoor MSAN cihazlarıyla yeni şebeke üzerinden toplamda yaklaşık 14 bin 528 ses, 3 bin 328 ADSL2 ve bin 408 aboneye VDSL2 geniş-bant data internet hizmeti verilmesini hedeflediklerini söyledi. 
MSAN cihazı ile bölgede 256 ses abonesi, 64 ADSL2 ve 64 VDSL2 geniş-bant data/internet abonesine hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Dürüst, projenin ihalesinin tamamlandığını ve en kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini kaydetti.
Kemal Dürüst, Haspolat Yeni Ticaret Merkezi’ne de böylesi bir hizmeti götürerek, özelde ekonomik kuruluşlara, genelde de KKTC ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Dürüst, “Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı olarak, ilgili tüm dairelerimizle birlikte, Haspolat Yeni Ticaret Merkezi’ne götüreceğimiz hizmetle KKTC ekonomisine, dolayısıyla KKTC’nin güçlenmesine katkı sağlayacağımız inancını taşıyoruz” şeklinde devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473