banner564

“Koalisyon uyum içinde çalışıyor”

CTP, Güzelyurt’ta hükümet uygulamalarını değerlendirdi

“Koalisyon uyum içinde çalışıyor”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) bir süreden beridir ilçelerde başlattığı hükümet uygulamalarının değerlendirilmesi toplantıları  Güzelyurt’ta tamamlandı. CTP’den yapılan açıklamaya göre, toplantıya, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Maliye Bakanı Zeren Mungan, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Sağlık Bakanı Ahmet Gulle, Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu ile Çalışma ve Sosyal Yardım Bakanı Aziz Gürpınar katıldı.
CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, hükümetinin bir yıllık icraatları hakkında partililere bilgi verdi. Koalisyon hükümetinin uyum içinde çalıştığını ifade eden Yorgancıoğlu, hükümet programına uygun icraat gerçekleştirildiğini söyledi. 5 yıl için öngörülen hedeflere 1 yılda ulaşmanın mümkün olmadığını belirten Yorgancıoğlu, iş yaparken her şeyin yüzde yüz doğru yapılamayacağını, zaman zaman hataların da olabileceğine işaret etti.

“Adil, şeffaf ve eşit hizmet”
Ülkede sıkıntılardan dolayı halkın bazı beklentilerine cevap verilemediğini söyleyen Yorgancıoğlu, “Önemli olan yasalar çerçevesinde, hukuk kurallarına uygun olarak yurttaşlara adil, şeffaf ve eşit hizmet vermektir” dedi.
Toplantının ilerleyen saatlerinde sıra ile söz alan Bakanlar Kurulu üyeleri ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, alanları ile ilgili sorulara yanıt verdiler ve çalışmaları hakkında katılımcılara açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474