banner564

Köpeğini arıyormuş

Orhan Tavşan, fare gibi arka balkondan içeri girince ev sahibi ile burun buruna geldi

Köpeğini arıyormuş
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, bir apartman dairesine, arka balkon kapısını açarak giren Orhan Tavşan isimli zanlı, burun buruna geldiği ev sahibi kadına, “kusura bakmayın, oğlumun köpeği burada mı diye bakmaya gelmiştim” dedi. 
Ev sahibi kadının şikâyeti üzerine gözaltına alınan zanlı, polise de, “ durun, ne yapıyorsunuz,  oğluma ait köpek o evdeydi ondan dolayı o eve girdim” diyerek ilginç savunmasını sürdürdü. Zanlı dün mahkeme emri ile tutuklandı.

Bina açma ve mülke tecavüz suçlarını işledi

   Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Şükrü Hafız, zanlının 18 Nisan 2018 tarihinde, saat 21.00’de, Gazimağusa’da, bir apartman dairesinin balkon kapısını açarak girdiğini ve bina açma ile mülke tecavüz suçlarını işlediğini söyledi. 
   Zanlının, aynı gün tespit edilerek gözaltına alındığını belirten Hafız, gönüllü ifade veren zanlının, oğluna ait köpeğin konu ikametgâh olduğu gerekçesi ile girdiğini iddia ettiğini aktardı. Hafız, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.

Savunmasını mahkemede de sürdürdü
   Yargıç Gökhan Asafoğulları’nın söz vermesi üzerine konuşan zanlı, “suçlamaları kabul etmiyorum, ikametgâha seslenerek girdim. Bayan beni görünce kendimi tanıttım, ben suçsuzum” dedi.
Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının bir gün süre ile polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473