banner564

Kubilay Güler, silahına sarılarak iki kişiyi öldürdü

Harem gece kulübünde çalışan Fas uyruklu Siham’a aşık olan ve onu ‘başkalarına yar etmek istemeyen’ Kubilay Güler; silahına sarılarak hem genç kadını, hem de bekçi Hüseyin’i öldürdü

Kubilay Güler, silahına sarılarak iki kişiyi öldürdü
banner598
Zorkun TAŞER
 
    Alayköy’de faaliyet gösteren Harem Gece Kulübü’nde konsomatris olarak çalışan Fas uyruklu, 26 yaşındaki Siham Benchargui’ye aşık olan ve onu başkalarına yar etmek istemeyen Uzman Çavuş Kubilay Güler (29) cinnet geçirerek iki can aldı.  
   Dün sabah 09.00’da meydana gelen olay, tüm yurtta büyük bir üzüntü ve endişe yarattı.
Elde edilen bilgilere göre; Gece Kulübü’ne giden Uzman Çavuş Kubilay Güler, uzun süredir tanıdığı ve aşık olduğu hayat kadını Siham Benchargui alıp götürmek istedi. Gece kulübünün bekçisi Hüseyin Demiri ise kadını götüremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine öfkelenen Kubilay Güler tabancasına sarıldı ve önce sevdiği kızın kafasına bir kurşun, sonra da gece kulübü görevlisinin boynuna bir kurşun sıktı.
   Olay sonrasında ağır yaralı vaziyette ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 34 yaşındaki Hüseyin Demiri, aşırı kan kaybederek yolda hayatını kaybetti.

Siham yaşam mücadelesini kaybetti
   Ağır yaralı vaziyette hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan konsomatris Siham Benchargui ise, yapılan tüm müdahalelere karşın öğle saatlerinde hayata veda etti.
   Hastaneye akın eden çalışma arkadaşları, Siham’ın ölüm haberini aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

İki el ateş edip, koşarak kaçtı
   Siham Benchargui ile Hüseyin Demiri’yi yaralayan Uzman Çavuş Güler, olay yerinden koşarak kaçarken, diğer gece kulübü çalışanlarına da iki el ateş etti. Fakat rast gele atışı 
herhangi birine isabet etmedi.
   Olay yerine gelen polis ekiplerinin, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak başlattığı geniş çaplı arama faaliyetleri sonrasında, arazi üzerinden Alayköy mevkiine doğru koşarak kaçmaya başlayan Güler’i kısa sürede yakaladı. 

Fota sakinleri polise yol gösterdi 
   Polis, Güler’i bulabilmek için Dağyolu, Pınarbaşı ve Şirinevler köylerine girişleri tuttu. Aranan Uzman Çavuş Güler hakkında bilgisine başvurulan Dağyolu (Fota) köyü sakinleri ve bölgedeki çobanlar, polis yardımcı oldu ve kendilerine ovada rehberlik yaptı.  
Köylülerin ve çobanların yardımı ile kurşunlama olayından iki saat sonra Şirinevler’de ağıllar bölgesinin bulunduğu yerin bir kilometre kuzeyindeki Esebelen adıyla bilinen tepede tespit edilen 29 yaşındaki Uzman Çavuş Kubilay Güler’in etrafı sarıldı.

Namluyu kafasına doğrulttu
   Etrafının sarıldığını fark eden Güler, bu defa da namluyu kendi kafasına doğrulttu.
   “Polis gitsin, ben ancak komutanıma teslim olurum” dediği öğrenilen Güler, yaklaşık 45 dakika süren ikna çabalarının ardından, komutanının da devreye girmesi sonucu, özel harekat polislerine teslim oldu.
   İlk önce Özel Harekat Polis Müdürlüğü’ne götürülen Güler, daha sonra Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Yoğun güvenlik önlemleri içerisinde hastaneye getirilen Güler, yapılan kontrollerinin ardından mahkeme emri gereği tutuklanarak, sorgulanmak üzere Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne getirildi.

Kars’tan sevk edilmişti
   Aslen Amasyalı olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Kubilay Güler, yaklaşık 5 yıldır uzmanlık yapıyordu ve KKTC’ye ikinci görev bölgesi olarak sevk edilmişti.Kubilay Güler, daha önce de Kars Sarıkamış’ta görev yapıyordu.
   Edindiğimiz bilgiye göre vurulduktan dört buçuk saat sonra 13.30 sıralarında hayatını kaybeden Fas uyruklu Sıham Bencharguı da ikinci kez konsomatris olarak KKTC’ye gelmişti.
   Kafasına aldığı tek kurşun ile hayatını kaybeden Fas uyruklu Siham Benchargui’ın cenazesinin ailesine teslim edilip, ülkesine gönderileceği de edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.
    Aslen Hataylı olan Hüseyin Demiri’nin cenazesin ise ailesinin isteği doğrultusunda Hatay’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473