banner564

Kübra Bursalı, trafik kazasında ağır yaralandı

KKTC’deki erkek arkadaşını ziyarete gelen 25 yaşındaki Kübra Bursalı, Çamlıbel yakınlarındaki trafik kazasında ağır yaralandı

Kübra Bursalı, trafik kazasında ağır yaralandı
banner598
Çiğdem AYDIN 
Yılmazköy-Çamlıbel anayolunda kiralık aracın karşı şeride geçmesiyle dün meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi ağır yaralandı.
Hisarköy Kavşağı yakınlarındaki kaza, Kerem Severcan yönetimindeki ZGS 329 plakalı Hyundai marka kiralık araç ile Mesut Çelik kontrolündeki EE 170 plakalı Mercedes marka aracın yüzyüze çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, her iki sürücünün yanısıra, kiralık araçta yolcu olarak bulunan Kübra Bursalı da yaralandı. Yaralılar Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı
EE 170 plakalı Mercedes marka araç Türkiye’den KKTC’ye aktarılacak olan Su Projesi kapsamında boruları döşemek amacıyla kazılan kanala düştü. 

Kübra’nın durumu ağır
Hastanede tedavileri süren yaralılardan kiralık aracın sürücüsü Kübra Bursalı’nın bilincinin kapalı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Aslen İstanbullu olan  Kübra Bursalı özel bir okulda görme engellilere eğitim veriyor. Kübra’nın, Kuzey Kıbrıs’ta askeri personel olarak görev yapan erkek arkadaşı  Kerem Severcan’ı ziyarete geldiği öğrenildi.


Virajda karşı şeride geçti
Polis bülteninden derlenen bilgilere göre, Kerem Severcan (E-29) ZGS 329 plakalı araçla virajda karşı şeride geçti ve Mesut Çelik (E-21) yönetimindeki EE 170 plakalı araçla yüz yüze çarpıştı.
Kazada ZGS 329 plakalı araçta bulunan 25 yaşındaki Kübra Bursalı ağır yaralandı ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde kontrol altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473