banner564

“Kurşunu biz sıkmadık”

Muzaffer Haloğlu’nu tabanca ile vurarak yaraladıkları gerekçesiyle tutuklanan Mufavvak Yönlüer ile Ramazan Başak suçlamaları reddetti

“Kurşunu biz sıkmadık”
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefke’ye bağlı Yedidalga’da Muzaffer Haloğlu’nun tabanca ile vurularak yaralanması olayı ile ilgili Mufavvak Yönlüer ile Ramazan Başak tutuklandı. 
Olayla ilgili üçüncü şahsın arandığı belirtilirken, iki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefke Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Olayda kullanılan tabancanın kayıp olduğu, üçüncü şahsın isminin tespit edildiği ancak henüz yakalanmadığı belirtilirken, zanlıların suçlamaları kabul etmediği ve olayla alakaları olmadığını söyleyerek polise ifade vermediği öğrenildi. 
Mahkeme, her iki zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken soruşturmayı yapan polis, olaya karışan üçüncü şahsın tespit edildiğini ancak henüz yakalanmadığını söyledi. 
Polis, olayda kullanılan tabancanın da bulunamadığını belirterek zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlılar hakkında üç gün tutukluluk kararı verirken Haloğlu hakkında ilginç bilgilere ulaşıldı. 

Haloğlu, bugün İngiltere’ye gidecekti
Haloğlu’nun 2014 yılında eşini ve eşinin babasını darp ettiği, bu nedenle yargılanıp 30 gün hapse mahkûm edildiği, bu süre içerisinde Haloğlu’nun eşinin iki çocuğunu Güney Kıbrıs üzerinden İngiltere’ye kaçırdığı öğrenildi. 
Çocukların izini süren Haloğlu’nun İngiltere’de velayet davası açtığı, bugün İngiltere’de velayet davası duruşması olduğu bilgisi elde edildi.
Yedidalga’da önceki gün meydana gelen olayda maskeli üç kişi Muzaffer Haloğlu’na 8 el ateş etmiş, iki kurşun isabet eden Haloğlu, sol bacağından ve sol topuğundan yaralanırken Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.


Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473