banner564

“Küskünlükler geride kaldı”

Erhürman, “Yine birlikte yeni CTP” sloganıyla çıktıkları yolda gençlik örgütlerinin de yeniden yapılandığını söyledi

“Küskünlükler  geride kaldı”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nin 18’inci Olağan Kongresi önceki akşam yapıldı. Başkanlığa Tufan Vudalı getirildi. 
CTP’den verilen bilgiye göre, Girne İlçe binasında gerçekleştirilen kongrede Genel Sekreter Tufan Erhürman, Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi, CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Şehan Tomgüsehan, CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi başkanlığına getirilen Tufan Vudalı konuşma yaptı.
Tufan Erhürman, “Yine birlikte yeni CTP” sloganıyla çıktıkları yolda gençlik örgütlerinin de yeniden yapılandığını söyledi.
Küskünlük dönemlerinin artık geride bırakıldığını ve yeni bir döneme girildiğini dile getiren Erhürman, 1970’de kurulan CTP’nin kendilerine miras olarak bırakıldığını ifade etti. 
“Bu ülkeyi daha yaşanabilir bir ülke haline getirmeliyiz” diyen Erhürman, göreve gelen yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi. 

Kişi: Ekstra efor sarf edeceğiz
Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi, yeni yönetim kurulunun önemli bir misyonu olacağını kaydetti.
Kişi, muhtemel bir erken genel seçimin ve referandumun önlerinde durduğunu, bu yüzden de yeni dönemde ekstra efor sarf etmeleri gerekeceğini dile getirdi. 

Tomgüsehan: Büyük bir sınava soyundular
Yeni dönemde gençlere büyük görevler düştüğünü belirten CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Şehan Tomgüsehan, Girne’de oluşturulan genç kadronun “büyük bir sınava soyunduğunu” belirtti. 
Tomgüsehan, yeni dönemde görev alacak olanlara başarılar diledi. 

Vudalı: Slogana bağlı kalacağız
CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nde başkanlığa tek aday olan Tufan Vudalı konuşmasında “Yine birlikte yeni CTP” sloganına bağlı kalarak hareket edeceklerini vurguladı. 
Vudalı, yoğun ve stresli bir coğrafyada 2017 yılının barış yılı olarak görüldüğünü, bunun bile gençler için büyük bir umut olduğunu söyledi. 

Yönetim Kurulu belirlendi
Gençlik Örgütü Girne İlçesi yönetim kurulu da belirlendi. Tufan Vudalı başkanlığındaki yönetim kurulunda, İlçe Sekreteri İpek Akın, Örgütlenme Sekreteri Hasan Cankoy, Medya Sorumlusu Firuz Doğgün, Sosyal Aktiviteler Sorumlusu Eylem Aydın, Eğitim Sekreteri Veli Ardıç, Kırsal Kesim Sorumlusu Ramadan Sacır ve Dış İlişkiler Sekreteri Cemre Ertaç olarak belirlendi. 


CTP Girne’de görev dağılımı yaptı
Öte yandan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 13 Kasım’da gerçekleştirilecek büyük kurultay öncesi ilçelerde yapılan kongrelerin ardından görev dağılımlarını yapmaya devam ediyor. Girne’de 10 Ekim’de yapılan kongrenin ardından toplanan yönetim kurulu görev bölümü yaparak, yeni döneme başladı.
Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi başkanlığındaki yönetim kurulunda; ilçe sekreteri Huri Akansoy, örgüt sorumlusu Mustafa Ergüven, ilçe saymanı Ersan Kazın, yerel yönetimler sorumlusu Ongun Talat, eğitim sorumlusu Meyil Adakul, basın yayın ve propaganda sorumlusu Remzi Çeken, dış ilişkiler ve sivil toplum örgütleri ile ilişkiler sorumlusu Abdullah Ekinci, faaliyetler sorumlusu Akın Ataker olurken, faal üyeler ise Fazilet Özdenefe ve Birol Karaman olarak belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474