banner564

Kutsal nöbet el değiştiriyor

Sivil Savunma Başkanlığından ayrılacak olan Fatih Yarımbaş ile görevi devralacak olan Erdoğan Çelebi, devlet görevlilerini ziyaret etti

Kutsal nöbet el değiştiriyor
banner598
Sivil Savunma Başkanlığını devredecek Fatih Yarımbaş ve görevi devralacak yeni Başkan Erdoğan Çelebi dün; Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ayrı ayrı ziyaret etti. 
Yarımbaş ve Çelebi’yi kabul eden Sibel Siber, Yarımbaş döneminde Sivil Savunma Teşkilatı’nın görev yetki ve sorumluluk alanlarının yanında sosyal ve kültürel organizasyon da gerçekleştirdiğini vurguladı. 
Fatih Yarımbaş ise ziyaretlerde, hem siyasilere veda etmek hem de Sivil Savuma Teşkilatı Başkanlığı’na atanan ve yeni görevine 8 Temmuz’da başlayacak Erdoğan Çelebi’yi tanıştırmak üzere bir dizi ziyaret başlattıklarını söyledi.
2 yıl boyunca bu görevi gururla ve onurla sürdürdüğünü kaydeden Sivil Savuma Teşkilatı Başkanı Fatih Yarımbaş, Sivil Savunma’yı daha ileri taşımak canla başla çalıştıklarını söyledi. 
Sivil Savuma Teşkilatı Başkanlığı görevine atanan Erdoğan Çelebi de kısa bir konuşma yaparak, “Başkanımız Fatih Yarımbaş standartları sizin de desteklerinizle yükseltti” dedi, Sivil Savunma için işbirliği içinde canla başla çalışacaklarını söyledi. 

Özgürgün: Gurur duyuyoruz
Başbakan Hüseyin Özgürgün ise, Başbakanlık bünyesinde bulunan Sivil Savunma Teşkilatı’nın ülkenin en güvenilen kurumlarından biri olduğunu, kurumun hizmetlerinden gurur duyduklarını kaydetti.

Denktaş: Dostluk bâki kalıyor 
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş da Fatih Yarımbaş ile Erdoğan Çelebi’yi kabulünde, kendileri açısından bu tür uğurlamalar ve karşılamaların hem hoş, hem de üzüntü verici olduğunun da altını çizdi.
Denktaş, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlık görevini devredecek Fatih Yarımbaş’a; “İki yıl koskoca bir dostluk kuruyorsunuz, sonra ayrılıp gidiyorsunuz. Ancak dostluk baki kalıyor. Yeniden sizleri ülkemizde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474