banner564

Kuyumcuya satarken polise yakalandılar

Murat Kıyman’ın evine temizliğe giden Talip Dağa ile Emine Şanverdi, çekmecedeki altınları da süpürdü

Kuyumcuya satarken polise yakalandılar
banner598
Talip Dağa ile Emine Şanverdi, Başkent Lefkoşa’ya bağlı Minareliköy’de temizliğe gittikleri Murat Kıyman’ın evinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar Talip Dağa ile Emine Şanverdi’nin, evde çekmecede bulunan altın takıları çaldıkları ileri sürüldü. 
Çaldıklarının bir kısmını kuyumculara satarken, yakalandığı bildirilen zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlılar Talip Dağa ve Emine Şanverdi’nin 5 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında, Murat Kıyman’a ait eve temizlik için gittiklerini ve ev içerisinden muhtelif ziynet eşyaları aldıklarını söyledi. 
Polis, yapılan şikâyet üzerine soruşturma başlatıldığını ve çalındığı söylenen ziynet eşyalarının bir kısmının kuyumcuya satıldığını tespit ettiklerini açıkladı. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, halen kayıp olan ziynet eşyaları olduğunu ifade ederek zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474