banner564

LAÜ uygulamaya önem veriyor

LAÜ uygulamaya önem veriyor

LAÜ uygulamaya önem veriyor
banner598
LAÜ öğrencileri Egzersiz Tedavisi ve Manupulasyon Tedavi Salonu’nda FTR derslerini yapmaktan mutlu Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri derslerini son teknoloji ekipmanlarla donatılan laboratuvarlarda uygulamalı olarak işlemekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.
Nöro-Fizyolojik Yaklaşımlar dersi kapsamında Egzersiz Tedavisi ve Manupulasyon Tedavi Salonu’nda, teorik olarak öğretilen felçli hastaların tedavisinde kullanılan farklı yöntemleri uygulamalı olarak işleyen öğrenciler LAÜ Haber Ajansı’na konuştular. 


Özgehan Sağlam:
"FTR’nin insanların yaşam kalitesini arttıran, bugün ve gelecekte önemini yitirmeyecek bir meslek olduğunu düşünüyorum. LAÜ eğitim kalitesi açısından oldukça iyi bir üniversite. Bölümde aldığım derslerden ve bizlere sunulan imkanlardan çok memnunum. LAÜ'nün güvenilir kampüs ortamında eğitim alıyoruz. Uygulama derslerimizi teknolojik laboratuvarlarda yaparak mesleğimize hazırlanıyoruz.” 

Seray Baştürk: 
"Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünü liseden beri istiyordum ve Kıbrıs'ı tercih etmeyi düşünüyordum.  Araştırdım ve eğitim için en uygun yerin LAÜ olduğuna karar verdim. Üçüncü sınıfım, LAÜ’de geçirmiş olduğum üç yıl içerisinde özellikle hocalarımızın bizlere karşı ilgileri ve destekleri gerçekten çok iyi."

Didem Yıldırım: 
"Sağlık bilimleri ile ilgili bir bölüm istiyordum onun için en uygun bölümün FTR olduğunu düşündüm. Kaliteli eğitim kadrosu nedeniyle LAÜ'yü tercih ettim ve çok mutluyum. Mesleğimi deneyimleyerek öğrenme imkanı sunan üniversitemi seviyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473