banner564

Lefkoşa dünya şehri olacak

Harmancı Brüksel ve Leuyen’de yerel yönetimle ilgili yeni uygulamaları inceledi

Lefkoşa dünya  şehri olacak
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı Brüksel ve Leuyen’de bazı toplantılara katıldı ve temaslarda bulundu.
Harmancı’nın temasları Lefkoşa’nın dünyayla buluşması,  yerel yöneticilikle ilgili dünyadaki en yeni  uygulamalar, çevreyle ilgili yerel yönetim bazında hayata geçirilen çeşitli uygulamalar ve LTB’nin uluslararası ilişkilerinin daha da ileriye taşınması yönünde gerçekleştirildi.
Brüksel’de AB Komisyonu ve AB Parlamentosu yetkilileriyle  gerçekleştirdiği görüşmelerde LTB’nin gelecek planlarını ve altyapı yatırımlarını aktaran Harmancı, ICLEI’nin  Yerel İklim Hareketi için Finans İmkanları Yaratma – Küçük Ölçekli Belediyeler için Pratik Bilgiler (Unlocking Financing for Local Climate Action – Practical Information for Smalller Municipalities) toplantısına  katıldı. 
AB Kıbrıs Masası Şefi Yardımcısı Renaud Henoumont ve Takım Lideri Peter Larsson  ile görüşen Başkan Harmancı LTB’nin şu anda mevcut AB finansmanlı yürüttüğü projeleri ve değerlendirme aşamasında olan projeleri hakkında bilgi aktardı. 
Harmancı, Brüksel’deki son görüşmesinde KKTC Brüksel Temsilcisi Damla Güçlü ile yaptı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473